Using iPhone synths in Auria Pro?

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Trancespotter
Expert
Posts: 23
Joined: Thu May 03, 2018 7:45 pm
Location: Houston

Using iPhone synths in Auria Pro?

Post by Trancespotter » Tue Oct 23, 2018 2:35 pm

Is there a way to use a synth/drum kit on my iPhone with Auria Pro on my iPad Pro using IAA, Audiobus, or something else that I’m not aware of?

For example, load up Poison-202 on my iPhone, Auria on my iPad detects it in Instruments as an AU, and then I can just play on my iPhone and it records into Auria.

Or even have my iPhone work as a MIDI controller for Auria, especially for using key commands like Logic Remote for Logic Pro X.

Corey W
Expert
Posts: 536
Joined: Tue Sep 23, 2014 10:58 am

Re: Using iPhone synths in Auria Pro?

Post by Corey W » Tue Oct 23, 2018 5:43 pm

One option is using the iConnect Audio4+ interface from iConnectivity. Not sure if you are in the market for an interface, but this is built for just your use case.

Trancespotter
Expert
Posts: 23
Joined: Thu May 03, 2018 7:45 pm
Location: Houston

Re: Using iPhone synths in Auria Pro?

Post by Trancespotter » Tue Oct 23, 2018 8:46 pm

Ah okay thank you!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests