Search found 6 matches

by playinmyblues
Thu Apr 16, 2020 2:04 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bouncing is not working!
Replies: 11
Views: 7718

Re: Bouncing is not working!

Thanks @ Rodolfo Thanks for the reply. I will give this a try. While I currently have no need to bounce tracks, but I am going through the tutorial as stated above. It is good to know the capabilities of what you are using. Is there any word on Auria Pro not recording when the iPad is using Screen R...
by playinmyblues
Tue Apr 14, 2020 7:50 pm
Forum: Bug Reports
Topic: AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro
Replies: 4
Views: 4309

Re: AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro

Espiegel123 thanks for the tip.
by playinmyblues
Tue Apr 14, 2020 7:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Bouncing is not working!
Replies: 11
Views: 7718

Re: Bouncing is not working!

Hi. I am a new Auria Pro user. I am using a regular 6th generation iPad. I have been learning how to use Auria Pro through the LinkedIn Learning course promoted in the PDF user manual (used to be Lynda.com). While trying to bounce tracks according to the course, I have found that the results provide...
by playinmyblues
Tue Apr 07, 2020 9:38 am
Forum: General Discussion
Topic: iOS updates, connectivity issues
Replies: 3
Views: 10234

Re: iOS updates, connectivity issues

While following the tutorial on LinkedIn Learning (used to be Lynda.com) I had a problem where I imported a sample. I pressed play and the song would not play. It is the only sound as it is a new project. I closed all the other apps and went back to Auria Pro and it played automatically. I press pla...
by playinmyblues
Thu Apr 02, 2020 8:37 am
Forum: Bug Reports
Topic: AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro
Replies: 4
Views: 4309

Re: AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro

My own lack of knowledge on how this app works is the biggest reason why I cannot get things to work properly. It was easy enough to get the Odyssei app to make some sounds and record with Auria Pro so I hoped I could use that same method with Magellan 2. I am going to have to read the manual. I had...
by playinmyblues
Wed Apr 01, 2020 6:55 pm
Forum: Bug Reports
Topic: AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro
Replies: 4
Views: 4309

AUv3 apps not working with Audiobus to Auria Pro

After beating my head against the wall for a couple of hours, I went back to something I knew I had working - using the Korg ARP Odyssei to Auria Pro using the Audio part of Audiobus 3. I armed the track, made sure the Input Matrix was good, got an audio signal showing up on the Auria Pro audio edit...